Social media

linkedin-grijsfacebook-grijstwitter-grijsyoutube-grijs

Nieuwbouwmatch

Nieuwbouwmatch is een initiatief van eQmarketing. Nieuwbouwmatch zorgt er voor dat er nieuwbouwwoningen worden gebouwd die aansluiten bij de woonwensen van mensen. Het is d├ę manier om als consument invloed te hebben op je nieuwe woning in je eigen woonomgeving. 

Bent u als consument op zoek naar een nieuwbouwwoning? En wilt u dat aannemers, projectontwikkelaars en de gemeente rekening houden met uw woonwensen? Nieuwbouwmatch betrekt u al vanaf het begin bij het vormgeven van nieuwbouwwoningen op de locatie van uw keuze. Daarmee draaien wij het proces van nieuwbouw ontwikkelen om.

De wensen van toekomstige klanten zijn bij elke ontwikkelingsfase het uitgangspunt. Door als toekomstige bewoner nu alvast via Mijn Match uw woonwensen duidelijk te maken wordt een ultieme match mogelijk. Tussen u als klant en de ontwikkelaar en/of aannemer die uw nieuwe woning gaat bouwen. 

Bent u als ontwikkelaar of aannemer geïnteresseerd in de werkwijze van Nieuwbouwmatch? En wilt u consumenten betrekken bij het ontwikkelen van nieuwbouwwoningen? Neem dan contact op met Nieuwbouwmatch via het contactformulier

Nieuwbouwmatch